Teambuilding voor bedrijven

Waterman Dive Center Tilburg Dive Master eventTeambuilding voor bedrijven.

Een teambuilding activiteit is een goed middel om de saamhorigheid, maar ook de samenwerking binnen uw team te versterken. Het leerzame en sociale karakter zijn van belang, maar ook spanning en plezier mogen niet ontbreken. Het team van Waterman Dive Center kan zo’n activiteit voor u organiseren….. maar dan wel onder water. Het team kan bestaan uit collega’s, familie en/of vrienden en kan een hele dag of slechts een paar uurtjes duren.

Tijdens een inleidende interactieve presentatie wordt het verloop van de dag met u doorgenomen en wordt er een korte introductie gegeven van de duiktheorie.

Na de inleidende presentatie, is het tijd om het water in te gaan. Tijdens deze duik sessie, zullen enkele van de basis vaardigheden van het duiken aangeleerd worden. Om het zweven onder water onder de knie te krijgen, maken we gebruik van een stabizing jacket, men zal gaan leren hoe dit werkt. Maar ook hoe men de ademautomaat terug kan vinden als men die per ongeluk uit de mond heeft laten vallen. In de situaties die ontstaan zal er ook gelachen worden, maar onder water loopt het duikmasker vol. Hoe ga je deze dan weer leeg te krijgen zonder naar de oppervlakte te gaan, is ook een oefening waar we mee aan de slag gaan.

Omdat de gehele dag als Team wordt beleeft, is deze duik sessie natuurlijk al onderdeel van het Teambuildingsproces, maar nu gaan we dat nog verder uitbouwen. Aan de hand van diverse spellen en opdrachten boven maar vooral onder water, worden u en uw team geconfronteerd met snelheid, behendigheid, inzicht, samenwerking, non-verbale communicatie en doorzettingsvermogen. Onder water praten is onmogelijk en dus staat alles in het teken van non-verbale communicatie, dit levert vaak hilarische situaties op. Ook het sportelement zal niet ontbreken, waarbij de prestatiedrang en het verleggen van grenzen hand in hand gaan. Omdat iedereen onder water gelijk is, wordt men zo geconfronteerd met zijn eigen kwaliteiten en beperkingen, maar nog belangrijker de mogelijkheden die het werken binnen een team met zich mee brengen.

De uitdaging die men aangaat en het grensverleggende aspect zullen ervoor zorgen dat na afloop eenieder voldaan en trots zal zijn op de geleverde prestaties!

Deelname vereisten:

  • Minimale leeftijd 12 jaar
  • Zwemdiploma A

Maximalen groepsgrootte:

  • De maximale groepsgrootte is in principe 12 personen, zodat eenieder de aandacht krijgt die hij/zij verdient.

Kosten:

  • De kosten zijn afhankelijk van het door u gekozen programma, het aantal personen, de beschikbaarheid van het zwembad en of u al dan niet een lunch of BBQ wenst te genieten.

Bent u geïnteresseerd in een onvergetelijke dag voor u en uw team. Of heeft u specifieke wensen of vragen met betrekking tot de invulling van de dag of meer dan 12 personen… kom dan langs in onze winkel of stuur een berichtje naar info@watermandivecenter.com