Onze klanten

Onze klanten aan het woord

Vele duikscholen claimen de status de beste, of het aller modernste te zijn.Er zijn zelfs duikscholen die zich zelf een nummer een positie toekennen
Maar nooit spreken ze over hoe U als klant centraal staat.

Bij Waterman Dive Center vinden wij dat wel belangrijk!

De beste informatie over een duikschool is hoe de klanten het ervaren en of de beloftes echt waar worden gemaakt.
Gezien dat onze klanten toch echt centraal staan bij Waterman Dive Center, laten we ze dan ook graag aan het woord.
Hierin kunt U lezen wat zij van Waterman Dive Center vinden. Wij geloven dat de beste reclame van mond tot mond gaat
en dat onze klanten u kunnen helpen (inspireren) de juiste keus te maken waar u gaat leren duiken.
U kiest toch ook voor het aller beste, Waterman Dive Center!?
Weten wat voor U de grote voordelen zijn om te leren duiken bij Waterman Dive Center?

Mijn naam is Angelique Van Den Broek van Meersbergen.angelique Waterman Dive Center Tilburg Drunen
Ik heb de IDD Open Water Cursus gevolgd bij Waterman Dive Center
Graag wil ik dit dive center ten zeerste aanbevelen.                                             Super begeleiding ,erg geduldig, gezellige mensen die zeker weten waar ze mee bezig zijn het team is ook erg professioneel al bij al een zeer goede duikschool

Angelique.

John Eland.

Geslaagden IDD Video & Actioncam Specialty Waterman Dive Center 18-12-2016

Samen met Tom en Ronald en Ronald de eerste spiksplinter nieuwe cursus Video & Actioncam Specialty cursus gevolgd bij Henk . Ik vond het

een hele goede cursus waarin dieper wordt ingegaan op hoe je beter kan filmen met je camera . Je leert technieken die je in staat stellen om de kijker mee te nemen in jou film . Echt een top opleiding. Dank je Henk

John Eland IDD Instructor Waterman Dive Center TilburgMijn naam is John Eland.

Mooie Instructeurs opleiding bij Waterman Dive Center gedaan (Henk v Wanrooy de Course Director van Waterman Dive Center) geeft hele goede instructeurs opleidingen ECHT TOP! en begeleid je op je weg naar een professionele duikinstructeur. Echt een aanrader om te doen, maakt niet uit van welke duik organisatie je ook bent. Echt top !!!!!!!!

Mijn naam is Hans Zoer vader van Tessel.Tessel Zoer Waterman Dive Center Tilburg Dive Center Het Run Drunen Duiken Kinderen IDD

Mijn ervaringen met Waterman Dive Center. Super gemotiveerde instructeurs met verstand van duiken…..schrijf je snel in voor een introductie cursus….pas op….werkt verslavend volgens onze Zoon Tessel Zoer…morgen zijn 3de introductieles en daarna op voor de 3 Dive cursus!!!
Top Henk van Wanrooy  Ronald Pruijssers en Jp Van de Rijt

Kim IDD DingemansMijn naam is Kim Dingemans

JA MENSEN ik heb gisteren mij enige echte officiële IDD openwater brevet gehaald!!!! Het was een super geweldige dag,   Wat een ongelofelijke ervaring heb ik opgedaan met deze leuke mensen!! To be continued for sure!!!

Waldo van Leaken Waterman Dive Center Belgie

Hallo mijn Naam is Waldo van Laeken

Ik kan getuigen van de goede en diepgaande opleidingen door Dhr. Van Wanrooy van het Waterman Dive Center in Tlburg.

Ik ben bij Henk IDD Instructeur geworden, en vond zijn rustige karakter, en warme ontvangst van zijn vrouw Ingrid, TOP !

Nu kan ik zeggen dat een groot deel van het IDD programma kan onderwijzen. Met dank aan Henk en zijn Team.

Ik heb een fijne tijd beleeft bij Waterman Dive Center Tilburg. De IDD (Instructor Training Course) ITC werd gegeven door zeer gedreven IDD

Course Director en IDD Examiner.

Een aanrader als je bereid bent de nodige inspanning te leveren ! Het was een zeer leuke IDD ITC ! een echte aanrader. Professioneel, maar intensief.

JP van de Rijt Waterman Dive Center TilburgHallo mijn naam is Jean Paul van de Rijt,

Op vakantie in Spanje ben ik in aanraking gekomen met duiken. Ik vond het duiken echt geweldig. Na mijn vakantie terug gekomen ben ik gelijk grondig op zoek gegaan naar de beste duikschool die ik kon vinden.
Ik heb Tilburg en omstreken echt afgezocht en heb ze allemaal volgens mij wel gesproken maar een duikschool stak er met kop en schouders boven uit, en dat was Waterman Dive Center uit Tilburg. Hier gaat het over duiken kameraadschap kennis en professionaliteit, de duikscholen die ik gezien en gesproken heb miste toch wel een paar van deze belangrijke elementen.

Ondertussen ben ik reeds 3 jaren aangesloten bij Waterman Dive Center en lid van het duikteam. Ik heb diverse opleidingen en specialty’s met volle tevredenheid gevolgd.
Het is echt super bij Waterman Dive Center, en ik hoop dat u door mijn verhaal ook besluit om te komen duiken bij Waterman Dive Center , ik nodig u van harte uit om eens een keer kennis te komen maken, de koffie staat er altijd klaar, u bent er van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Jean Paul van de Rijt

Ronald Pruissers Waterman Dive Center Tilburg Loon op Zand Duiken Duiker Duik Team

Hallo ik ben Ronald Pruijssers

Ik ben sinds mei 2012 lid van het DUIKTEAM van Waterman Dive Center, dit bevalt mij ZEER  GOED. Er worden zeer veel duiken georganiseerd en gepland, er zijn altijd  mensen die mee willen gaan.Na het duiken komen we allemaal weer terug op de duikschool en gaan we naar het gezellige  Waterman Divers Café, onder het genot van een hapje en drankje noteren we de duik  in ons logboek. Ook worden natuurlijk de sterke en minder sterke verhalen uitgewisseld. We plannen dan snel weer een duik voor  volgende keer. Heb je ook zin in echt leuke kwaliteit duikevenementen, bij Waterman Dive Center zijn er altijd fanatieke duikers die ook graag met jou een duikje willen maken. Je bent bij Waterman Dive Center altijd van harte welkom!  

 Met vriendelijke groet  Ronald Pruijssers

 Hallo wij zijn Erik, Manon en Iris Jongen

Fam. Jongen Erik, Manon, Iris, Waterman Dive Center Tilburg Duik team Tijdens onze zomervakantie proberen we altijd een leuke activiteit te zoeken. Dit jaar moest het duiken worden. Op internet gezocht naar duikscholen bij ons in de buurt waar je een introductieduik kunt maken. De vele websites van de verschillende duikscholen bekeken en die van Waterman Dive Center trok de meeste aandacht. Zij vinden de ervaring voor de klant heel belangrijk en dat sprak mij aan. Wat heen en weer gemaild en we konden zaterdag om 10:00 uur terecht.

We werden zeer hartelijk ontvangen en mochten mee naar het instructielokaal en kregen iets te drinken. We zouden gaan duiken in open water wat onze beleving extra mooi zou maken. We kregen van Ronald een uitgebreide uitleg over het materiaal en het duiken. Samen met Henk en Ronald twee filmpjes bekeken van het duikteam van Waterman waardoor we een aardige indruk kregen wat ons te wachten stond en hoe mooi duiken kan zijn.

Formaliteiten geregeld, duikspullen uitgezocht en het ademhalen droog geoefend. Nu kwamen ook andere leden van duikteam, want als er gedoken kan worden dan zijn ze erbij. Ze hebben er allemaal plezier in en daardoor gingen wij een hele gezellige middag tegemoet.

Alles ingepakt en we vertrokken naar de duikplek vlakbij. Daar aangekomen was ook mijn vrouw gearriveerd. Zij dook niet mee, maar zou foto’s maken en filmen. Eerst de duikplek zelf bekeken en Henk vertelde wat we gingen doen. Vervolgens mochten we onder toezicht de geleerde theorie in praktijk brengen en onze duikuitrusting opbouwen. We waren klaar en nadat alles dubbel gecheckt was gingen we te water.

In het begin nog onwennig, maar met de fantastische begeleiding kregen we het al snel onder de knie en zijn we bijna anderhalf uur onder water geweest en hebben van alles gezien. Zeker het laatste gedeelte ging bij ons alle drie heel goed. Na de duik terug naar de clublocatie en alles mee helpen schoonmaken en opbergen. De logboeken werden ingevuld en getekend, nog even nagebabbeld en de gemaakte foto’s en filmpjes bekeken.

Kortom we hebben een hele dag meegemaakt en alles mogen ervaren en vooral ook doen. Hierdoor hebben we een zeer goede indruk gekregen wat duiken inhoud en hoe geweldig het gevoel onder water is. Dit smaakt voor ons zeker naar meer. Geef mij maar een dagje duiken bij Waterman Dive Center in plaats van naar de Efteling. Henk, Ingrid, Ronald en de rest hartelijk dank voor deze super mooie en gezellige ervaring. Wat ons betreft tot gauw.

Erik, Manon en Iris Jongen

Waterman Dive Center Tilburg RonaldMijn Naam is Ronald van Dommelen,
Tijdens een snorkeltocht op vakantie in Egypte raakte ik gefascineerd door de onderwater wereld. Voor mijn verjaardag kreeg ik een 3-Dive bij de Waterman. Dit beviel zo goed dat ik gelijk mijn OpenWater-cursus heb gevolgd. Een supergezellige duikschool (ons kent ons gevoel) en een serieuze en degelijke opleiding voor ieder duikbrevet cq. specialty. Ik ben ook lid geworden van het duikteam, heb mijn eigen uitrusting aangeschaft in de shop en duik nu gemiddeld toch wel 2 keer per week. Het is een heerlijk tijdverdrijf en een avontuurlijke hobby!

Grt Ronald

Denise van Sundert Familie-Snoeren-LOZ-waterman dive center

Mijn naam is Janneke Snoeren en heb samen met mijn ouders, zus en onze partners een introductie duik gedaan bij Waterman Dive Center. Ik zou jullie daar graag wat over vertellen:

Elk jaar geven onze ouders ons met sinterklaas een “groepscadeau”. Dit jaar waren we extra blij verrast toen dat een introductie duik bij Waterman Dive Center te zijn!

Na even wat heen en weer gemaild werd er een datum in april gepland en vertrokken wij die dag gezamenlijk naar de duikschool. Daar werden we hartelijk verwelkomd door Henk en zijn vrouw Ingrid. Na een kleine introductie van de school werd er begonnen met de uitleg van wat ons te wachten stond en de basis principes van het duiken. Toen we geen vragen meer hadden en de rest van de crew gearriveerd was gingen we naar beneden om onze duik uitrusting uit te zoeken. Gelukkig was dit klusje snel geklaard en vertrokken we naar het zwembad. Daar aangekomen werd de gewone kleding snel vervangen door een bikini met T-shirts (mannen geen bikini natuurlijk!). Tegen de tijd dat wij klaar waren stonden de mannen al in het zwembad met onze uitrusting. Omdat we gekozen hadden voor een dvd van ons onder het duiken (aanrader!) Moest er eerst een foto gemaakt worden om daarna snel aan de slag te gaan. Iedereen had zijn eigen begeleider wat een prettig gevoel gaf. Velen van ons veranderden daardoor al snel in ware zeemeermannen en minnen. Maar ook voor de gene die het iets spannender vonden werd er alle tijd genomen. Henk ontpopte zich ondertussen als in een ware cameraman/regisseur wat echt hele leuke beelden heeft opgeleverd. Jammer genoeg moesten we na een flinke duik toch het water uit en keerden we terug naar het gezellige honk van de watermannen. En ik kan je zeggen de sfeer zat er toen al goed in. Daar hebben we de onderwater beelden bekeken en ervaringen uitgewisseld. Maar ook aan deze onvergetelijke dag kwam een einde. Al zal het niet de laatste keer zijn dat wij de service van deze geweldige school en mensen gebruik gaan maken!

Hoi, mijn naam is Denise van Sundert.
Stichting Unus Saxum zocht een uitdagend, afsluitend uitstapje voordat de zomervakantie begon.

We wilden de hoogbegaafde kinderen met een autisme spectrum stoornis een onvergetelijke dag bezorgen.
Dit is dankzij Waterman Dive Center helemaal geslaagd!
Eerst kregen de kinderen een introductiefilmpje te zien waar ze aandachtig naar bleven kijken.
Daarna kwam er veel informatie op hen af over de duikuitrusting, maar dankzij de heldere en rustige uitleg
van Henk hebben ze de informatie goed opgepakt. Toen was het zover… spullen passen en op weg naar het zwembad!
Het was natuurlijk erg spannend voor de kinderen, maar dankzij de goede begeleiding van de duikers durfden vrijwel
alle kinderen de sprong in het diepe te wagen. Wanneer iemand niet durfde, werd dit erg goed opgelost door
hem de kans te geven te snorkelen. Het was mooi om te zien hoe snel de kinderen vertrouwd waren met
de begeleiders, wat voor hen erg belangrijk is en waardoor ze een onvergetelijke ervaring hebben meegemaakt!
Het Waterman Dive Center is een sterke aanrader voor deze doelgroep,
omdat ze professioneel met de kinderen omgaan en de kinderen helemaal enthousiast maken.
Een aantal van de kinderen zal zeker nog teruggaan naar het Waterman Dive Center om een tweede duik te maken.
Begeleiders van het Waterman Dive Center, bedankt

Wil van Lieshout

Mijn naam is Wil v Lieshout, en ik wil graag vertellen over mijn positieve ervaringen bij
Waterman Dive Center.

Ik heb de cursus Nitrox 32% gevolgd bij Waterman Dive Center en dit is mij weer goed bevallen,
ik heb namelijk al vaker bij Henk v Wanrooy (eigenaar en instructeur van Waterman Dive Center) een duikcursus gevolgd,
en ook toen was het daar al erg goed. Wat mij erg opvalt, bij Waterman Dive Center dat je je zelf kunt zijn, en je
wordt er op je gemak gesteld. Ook vind ik de Brabantse gezelligheid en het gemoedelijke bij
Waterman Dive Center echt geweldig! Bent u op zoek naar een goede en fijne duikschool, bij
Waterman Dive Center bent u dan aan het juiste adres. Groetjes Wil.

Jolanda met Barend en Michel

Hallo, wij zijn Barend, Michiel en Jolanda en hebben met veel plezier en goed gevolg een
snorkelcursus gevolgd bij Waterman Dive Center.

Aangezien wij een verre reis gepland hebben waar zeer goede snorkel- en duik-mogelijkheden zijn,
konden wij begin 2009 gelijk starten met de snorkelcursus. Een erg grote waterrat is mama Jolanda niet dus beter hier
geleerd dan in den vreemde zullen we maar zeggen.
Tijdens de eerste les vertelde Henk allerlei basisinformatie over de duikbril, snorkel, vinnen,
manieren van te water gaan, tekens die je elkaar geeft boven en onder water en ga zo maar door.
Er komt toch meer bij kijken dan je denkt van tevoren.
Daarna gingen we de theorie gelijk in praktijk brengen in het heerlijk verwarmde zwembad (buiten vroor het dat het kraakte).
Henk legde met veel geduld de praktijk aan ons uit en controleerde of alles goed ging.
We hadden het enorm naar onze zin en de tijd ging veel te snel. De week erop gingen we weer het bad in en had
Henk weer allerlei andere kunstjes bedacht voor ons.
Na afloop ontvingen we ons snorkelbrevet en zijn we klaar voor onze reis alwaar de jongens en ik met een gerust gevoel heerlijk
zullen gaan snorkelen en genieten van de onderwaterwereld.
Met dank aan Henk die de rust zelve is en dat heb je nodig, zeker onder water!
Een zeer fijne ervaring, Succes Waterman Dive Center bedankt en tot ziens!

Karel van Vugt
Ingrid van Vugt

Wij zijn Karel en Ingrid en hebben van onze dochter een introductieduik cadeau gehad.

Dat kleine onderwater avontuur is ons zeer goed bevallen.
We kregen eerst uitleg over het duiken en de materialen en de tekens voor onder water.
Toen hebben we films gekeken die door Waterman Dive Center zelf gemaakt zijn, van wat er onder andere,
in Nederland zoal onder water te zien is. Tot onze verbazing, zagen we dat het zicht en het onderwater leven hier in
Nederland toch wel goed is en een zeer rijkelijk onderwater leven kent. Daarna zijn we gaan duiken en zijn
meer dan een uur onder water geweest. De begeleiding bij Waterman Dive Center was zeer professioneel en de
uitrusting ook. De ervaring dat je kunt ademen onder water is zeer apart. Al met al was het een heel gezellige
middag Ik was er al helemaal weg van en mijn vrouw ook We denken er dan ook over om de open water diver cursus te
gaan doen bij Waterman Dive Center.

Jamie van de Heuvel

Hoi mijn naam is Jamie vd Heuvel. Ik heb me altijd afgevraagd hoe het onderwaterleven eruit zou zien.

Maar had nooit gedacht aan een duikcursus, die ik van mijn vriend cadeau kreeg op mijn verjaardag.
Nu was de eerste stap voor mij al gezet. De andere stappen heb ik echt zelf gedaan: het halen van je theorie in
combinatie met een aantal zwembadlessen en dan ben je zover om het buiten te gaan proberen… een geweldige ervaring!
De persoonlijke begeleiding bij Waterman Dive Center heb ik als zeer prettig ervaren. Na het halen van mijn Open Water
Brevet ben ik lid geworden van het duikteam. Enkele keren per jaar hebben we een dag of weekend dat we er
gezellig op uit trekken.
Ook kan er elke zaterdag gedoken worden in het zwembad en vaak wordt er ook zondags buiten een duik gemaakt.
Wil jij deze geweldige ervaringen ook met ons delen?? Neem dan gerust eens contact op met Waterman Dive Center.
Zie je later… onderwater! Groetjes Jamie van den Heuvel

Thomas
Elise

Hallo mijn naam is Thomas, mijn vriendin Elise en ik hebben een zeer leerzame snorkel cursus
gevolgd bij Waterman Dive Center.

De juiste technieken en veiligheid, wat bij snorkelen ook belangrijk is, hebben we daar geleerd.
We gaan nog een aantal keer, extra oefenen in het heerlijk verwarmde zwembad waar we ook de snorkelcursus gekregen hebben,
om de techniek goed onder de knie te krijgen. We zijn ook lid geworden van het Waterman Dive Team, hier leren we nog een
paar leuke extra dingetjes bij zoals buddybreathing met snorkel, je geeft dan jou snorkel even aan de ander.
Persoonlijk vindt ik het hartstikke leuk om nu te kunnen duiken zonder perslucht. groeten, Thomas.

Shane Scott

My name is Shane Scott.

I earned my Open Water Certificate in two months and learned how to say “giant stride” in Dutch
(Commando Sprong). I also lowered my cholesterol and lost five kilos! The flexible teaching hours and low cost made
Waterman Dive Center an easy decision. Plus, all the lessons were in English. If you can survive lessons in the Arctic
waters of the Netherlands, you’ll be able to dive anywhere. Safe diving, always with Waterman Dive Center.

Nick Dankers

Hallo, mijn naam is Nick Dankers.

Vorig jaar heb ik een aantal introduiken gemaakt bij Waterman Dive Center die georganiseerd
zijn door Waterman Dive Center voor de Stichting Dolfijne Therapie en dat vond ik zo leuk dat ik nu het Dolphin
Rangers programma bij Waterman Dive Center volg. Hiervoor heb ik eerst mijn Snorkelbrevet behaald en nu ben ik geslaagd
voor mijn Tuimelaar brevet, dat is het eerste brevet van het Dolphin Rangers programma nu kan ik mijn Dolphin Ranger
Beluga en Orka brevet ook gaan behalen. Ook mijn grote broer en vader duiken, zij gaan voor het open water brevet
en dat wil ik, als ik 12 ben ook gaan halen. Ik vind duiken echt vet, Wil jij ook gaan duiken, kom dan ook bij
Waterman Dive Center het is daar super leuk. Tot snel.

Alfred
Sandra

Hallo, wij zijn Alfred en Sandra en hebben de 3DIVE introduik gedaan bij Waterman Dive Center.

Het is echt een mooie kennismaking met de duiksport. Het start met de basis kennis door te leren hoe
je met een duikuitrusting te water gaat. Henk weet met zijn enthousiasme meteen de juiste snaar te raken en laat veel van
zijn ervaringen met het leven onder water zien. Dezelfde middag nog, hebben we de eerste echte duik gemaakt in het zwembad.
Dat is behoorlijk spannend, maar doordat Henk op die momenten zeer serieus met het duiken en de bijbehorende veiligheid
bezig is, weet je dat je in goede handen bent. De tweede les kom je weer een stapje verder en de zwembad duik zorgt ervoor
dat je je al veel meer vertrouwd voelt. Vooral het feit dat je zo lang onder water kunt blijven en met je perslucht gewoon
kunt blijven ademen is al een bijzondere ervaring. De 3DIVE heeft als laatste een duik in beschut buitenwater. Ook hier wordt
je zeer goed begeleid: Tijdens de zwembadtraining heb je genoeg basistechnieken geleerd om je onder water te redden, maar
je bent natuurlijk nog geen ervaren duiker! De duik in het buitenwater was in een woord spectaculair: Nooit geweten dat
er in Nederland onder water zoveel te zien is. Je voelt je net een ontdekkingsreiziger in eigen land, want er ging echt
een wereld voor ons open. Wil je een relaxte kennismaking met het onderwater leven, dan is de 3DIVE zeker een aanrader.
De 3DIVE heeft ons vooral ook duidelijk gemaakt dat het voor ons belangrijk is om het duiken op een leuke en veilige manier
te leren, om er bijvoorbeeld tijdens een vakantie echt van te kunnen genieten. Hoewel we vooraf dachten dat het
waarschijnlijk bij een introductie duik zou blijven heeft de buitenduik er voor gezorgd dat we nu serieus overwegen
om de cursus voor het Open Water Diver duikbrevet bij Waterman Dive Center te gaan doen.

Michael Rijnen

Mijn naam is Michael.

Na een duikintroductie in Turkije ben ik zo enthousiast geraakt van het duiken, het gevoel van
onderwater zijn is gewoon fantastisch, hierdoor ben ik in Nederland een duikschool gaan zoeken. Om natuurlijk verder
te gaan met duiken. Ook ben ik van plan binnen kort de Advanced Diver cursus te gaan volgen.
Ik ben terecht gekomen bij Waterman Dive Center waar ik vervolgens lid ben geworden van het Waterman Dive Team.
Naar een paar duiken hier in Nederland zag ik dat het hier ook erg mooi en leuk is dit had ik niet meteen voor
kunnen stellen maar het is echt zo. Bij Waterman Dive Center is het zeer gezellig en de mensen van het Dive Team zorgen
dat je jezelf snel thuis voelt. Voor mij is het een 2e thuis. Zoek u ook naar een leuk duikteam kom eens een keer
langs bij Waterman Dive Center, dit is het zeker waard. Zie je later onderwater. Groetjes Michael

Bart

Mijn naam is Bart.

Ik heb mijn eerste introductieles gehad bij Henk. Mijn eerste indruk was geweldig.
Een duidelijke en complete theorieles, opgevolgd door een persoonlijke praktijkles.
Heb een heel fijn gevoel overgehouden bij het duiken. Deze eerste keer wordt vervolgd.

Ilona

Mijn naam is Ilona.

Waterman Dive Center voor mij: Gezellig (persoonlijke) ruimte om mezelf te zijn, mezelf te ontwikkelen,
duidelijke cursussen, leuke excursies. Maar vooral ook veel plezier. Kortom waar voor je geld! Ervaar dit zelf.

Daly

Mijn naam is Daly.

De lessen bij Waterman Dive Center heb ik ervaren als zeer plezierig en duidelijk. Wanneer ik meer
tijd nodig had, om dingen te begrijpen, gaf de instructeur mij ruim de tijd om het onder de knie te krijgen.
Ik wens u dezelfde ervaring toe bij Waterman Dive Center.

Rudy

Altijd heb ik me al wel eens afgevraagd hoe ziet het eruit onder water, dus toen er een
introductieduik werd georganiseerd door Waterman Dive Center waar het inzamelingsgeld naar een goed doel ging,
namelijk de stichting Dolfijne Therapie hoefde ik daar geen minuut over na te denken, ik ga het eens proberen.

De introductieduik smaakte naar meer en dus heb ik inmiddels mijn duikcursus Open Water Diver behaald
bij Waterman Dive Center op 28 mei 2006, ook ben ik lid geworden van het duikteam en er wordt bijna wekelijks
wel een duik gemaakt ergens in Nederland. Mijn duikuitrusting heb ik inmiddels ook aangeschaft en heb het al meegenomen
gehad op vakantie naar Menorca daar heb ik 5 duiken gemaakt het was geweldig. Hopelijk heb ik u nu enthousiast gemaakt maar
ik zou zeggen probeer het ook eens bij Waterman Dive Center, het is een geweldige ervaring en ik zie u dan graag onder
water. Groetjes Rudy Kroesen.

Mike

Hoi, hoi, ik ben Mike en ik ben 18 jaar.

Ik volg momenteel de Open Water Diver cursus bij Waterman Dive Center en ben al sinds de
introductieduik razend enthousiast. Ik word perfect begeleid en als ik iets moeilijk vind, word het allemaal
nog een keer uitgelegd. Ook ben ik van plan om verder te gaan bij Waterman Dive Center. Het gaat ook gewoon super.
Vorige week geslaagd voor mijn theorie en nu nog acht buitenwater lessen te gaan en mijn Open Water Diver brevet
is binnen en dat allemaal al na twee en halve maand. Dus Waterman Dive Center is echt een aanrader voor de beginnende duiker.
Groetjes en misschien tot ooit!

Arthur

Mijn naam is Arthur van Irsen en ik ben met mijn gezin bij Waterman Dive Center terecht gekomen
via de Stichting Dolfijne Therapie.

Henk organiseert regelmatig belangeloos duikintroducties voor deze Stichting.
Onze oudste zoon Frits stond op de wachtlijst om met hulp van deze Stichting naar het Curaçao Dolphin & Therapy Center
te kunnen gaan. Toen wij bericht kregen van de Stichting dat wij naar Curaçao konden, hebben wij ons bij Henk gemeld
met de vraag ons gezin snel en goed op te leiden voor het basis duikbrevet.
Waterman Dive Center heeft uitstekend maatwerk geleverd. Frits, autistisch en dyslectisch, vroeg veel aandacht op
zowel het theoretische als het praktische vlak. Henk leek wel engelengeduld te hebben en zijn enorme (!) inspanningen
werden beloond toen Frits slaagde voor zijn examen. Uiteindelijk zijn we alle vier op tijd geslaagd zodat we op
Curaçao verantwoord konden gaan duiken.
Dat Waterman Dive Center de kwaliteit en veiligheid hoog heeft staan, merkten wij op Curaçao wel. Zo hebben we
een duikinstructeur meegemaakt die de weg kwijtraakte, een duiker die zijn loodgordel verloor, een duiker die in het
water sprong zonder loodgordel en ga zo maar door. Het leek wel alsof ze nog nooit van een buddycheck hadden gehoord.
Maar wij hebben geen enkel probleem gehad dank zij onze degelijke opleiding! Zo hebben wij op Curaçao zo’n 25 duiken
kunnen maken. Fantastisch!
Waterman Dive Center: bedankt en binnenkort gaat onze jongste (Lukas) bij jullie zijn Dolpin Ranger –
Tuimelaar cursus doen. Waarom? Gewoon, omdat wij hem aan jullie durven toevertrouwen.

Waterman Dive Center

Mijn naam is Erik Meeuse, mij is gevraag om mijn ervaringen met Waterman Dive Center met u te delen.

Ik ben eigenlijk mijn hele leven al een waterrat geweest van kleins af aan,
maar de start maken met duiken begon pas toen ik 25 was. Ik vond het geweldig om onderwater te zijn.
Na het behalen van mijn Open Water Diver Brevet en een aantal duikjes starten ik de Advanced Diver Cursus die ik met
succes afronden, ik merkte dat me het goed af ging en het werd steeds leuker.
Maar duik instructeur worden, had ik in mijn stoutste dromen niet aan durven denken vooral omdat ik vroeger op school
wel een beetje moeite had, was mijn zelfvertrouwen op dat gebied niet zo groot.
Een keer in de auto op weg naar een duikstek kwam ik in gesprek met Henk v Wanrooy de instructeur en eigenaar van
Waterman Dive Center waaraan ik vertelde over hoe leuk ik het duiken en andere mensen begeleiden tijdens het
duiken vond, Henk legde me uit wat duik instructeur zijn in hield en dat ik dit ook zou kunnen bereiken.
Dit trok mijn aandacht, en na een tijdje er over nagedacht had besloot ik deze stap te gaan maken.
We gingen van start met de Medical Trained cursus daarna de Oxygen provider en EAD opleiding.
Na de afronding en het behalen van deze cursussen ging de Resque Diver Cursus van Start.
Het was een zeer interessante met veel praktijk cursus, ontzettend leerzaam en levendige voorbeelden dit
was erg leuk hierdoor. Nu begon het echte werk mijn inziens de Dive Master en Assistent Instructeurs cursus.