IDD 6 Stars Golden ITC Dive Center Waterman Dive Center

Schrijf je NU in!!!  IDD Instucteurs Cursus

IDD ITC Waterman Dive Center Tilburg Belgie Instructor Training Course.jpg padi                                                                                                                 

   6 Stars  Instructor Training Center

Waterman Dive Center

Waterman Dive Center is een IDD 6 Star Instructor Training Center, dit houd in dat wij de hoogste vorm en compleet hebben toegelegd om

waterman divecenter duikschool tilburg

Instructors op te kunnen en mogen opleiden. We zijn dan niet een van de vele, maar wel een van de aller beste die u kunt vinden in de duikmarkt. 6 stars IDD Waterman Dive Center Waterman

De IDD 6 Star ITC Centers zijn de enige locaties waar de opleidingen op

instructeursniveau gegeven mogen worden,je kunt dus bij ons je Open Water  Instructor training volgen maar ook de IDD Specialty Instructor en de IDD Staf Instuctor  opleidingen of hoger maar natuurlijk ook de basis opleidingen zoals Open Water Diver Advanced Diver Rescue Diver enz… .

Een IDD 6 Star ITC Center word je niet zomaar.Wat  betekent dit voor jou, wanneer je bij ons je duikopleidingen volgt? Je krijgt bij ons gegarandeerd de beste opleidingen volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Alle (duik)opleidingen die wij geven, zijn zo samengesteld dat je alle opleidingen naadloos van IDD Open Water Diver tot en met IDD Open water Instructeur (of hoger) over in elkaar vloeien, dus dat je alles gemakkelijk kunt volgen. Je weet ook precies waar je ten alle tijden aan toe bent: alleduikvlag Waterman Dive Center Tilburg opleidingen worden nauwkeurig en volgens de IDD Standards & Procedures gegeven, inclusief wat extra dat wij als Waterman Dive Center zo belangrijk vinden.

Een perfect modulair les systeem garandeert nog niet dat jij een goede duikopleiding krijgt. Het vakmanschap van de Instructor waarvan je les krijgt is bepalend voor de kwaliteit van jouw duik opleiding. Daarom worden onze IDD Instructors begeleid door onze uiterst ervaren staf’ die zich er van verzekeren dat ze goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de duikmarkt. Dit vindt je dan ook uitsluitend  bij de aller beste Dive Centers. Wat ons nog meer bijzonder maakt is het feit dat wij als enige IDD 6 Star Instructor Training Center hier in Tilburg zijn die met eigen IDD Course Directors en IDD Examiners werkt waar je ook na je opleiding op terug kunt vallen bijvoorbeeld in het begeleiden en coachen bij het opstarten van je eigen duikschool.Waterman Dive Center Tilburg Dive Master event

Het starten van je eigen duikschool of duikclub, in Nederland of op een tropische bestemming  is een droom van vele toekomstige duikinstructeurs maar er komt meer bij de bedrijfsvoering kijken als het naam bordje op de gevel spijkeren. Een goed doordacht buzziness plan is essentieel om succes te boeken.

We helpen je graag op weg naar jou succes!

Wat houd een IDD Instructor Training Course in?

Wanneer je in bezit bent van je (IDD) Dive Master of (IDD) Assistent Instructor en je hebt 120 vrije duiken gemaakt mag je de opleiding IDD OPEN WATER INSTRUCTOR opleiding volgen.

Het is belangrijk dat je al een stevige duiktechnische basis hebt.
Voor je aan deze leuke maar intensieve opleiding begint, heb je de voorbereidingen op deze IDD Instructor cursus al reeds gehad.

bij het volgen van de Dive Master en of de Assistent Instructor cursus van de IDD of andere duikorganisatie.

Het is dus nu een kwestie je kennis die je in de vorige opleidingen hebt opgedaan naar een hoger level te gaan brengen.
Ook worden je didactische vaardigheden boven en onder water tijdens deze cursus enorm uitgebreid.

De voorvereisten:
 18 jaar of ouder;
 IDD Assistent Instructor brevet OF tenminste 3 maanden in bezit van IDD Dive Master of gelijkwaardig van andere duikorganisatie;
 Medical Trained of equivalent;
 IDD of DAN Oxygen Provider;
 minimaal 120 gelogde duiken (exclusief opleidingsduiken);
 geldig medisch keuringsbewijs;

ondertekende vrijwaring van aansprakelijkheid.

IDD Open Water Diver Waterman Dive Center TilburgIDD Recue Water Diver Waterman Dive Center Tilburg

IDD Advanced Diver Waterman Dive Center Padi

 

Waarom zou je juist je IDD Open Water Instructor gaan behalen?

Als IDD Open Water Instructor geniet je vele voordelen, zoals directe en snelle ondersteuning van je IDD Course Director en het IDD head office.

Dus heb je vragen, de IDD kent korte lijntjes, je bent snel geholpen. Hulp/adviezen ook bij het opzetten van je eigen duikschool als je dit wenst.

Bestellingen worden snel geleverd.
De prijzen van de les materialen zijn zeer vriendelijk.

Boeken en les materialen zijn of worden goed en snel update gehouden en zijn echt mooi geïllustreerd in full colour.

Het IDD lidmaatschap geld van IDD zijn zeer voordelig in dit lidmaatschap zit ook tevens een collectieve bedrijfsverzekering die erg belangrijk is wanneer je les gaat geven.
Deze verzekering dekt je zelf maar ook je cursisten wanneer ze bij je in opleiding zijn.IDD ITC Waterman Dive Center Tilburg Waldo Belgie Instructor Teaining Course

Als IDD Open Water Instructor ben zeker weten een vakman of vrouw, hiermee ontvang je veel respect van je cursisten en assistenten.
Wat maakt het zo leuk om een IDD Open Water Instructor te zijn? Je ontmoet heel veel leuke mensen of je nu in Nederland duikopleidingen geeft of in het buitenland. De mensen zijn eigenlijk altijd goed gehumeurd, ze zijn relaxt en gaan in hun vrije tijd en ze gaan iets doen wat ze heel erg leuk vinden. Jij hebt zelf de leukste baan ter wereld, want je gaat duiken en je mag je passie delen met iedereen, en je wordt er ook nog voor betaald.

Hoe lang duurt de IDD Open Water Instructor                                                                 opleiding (IDD ITC+FE)

Afhankelijk van de grote van de groep IDD Instructor kandidaten tussen de 3 en 8 dagen deze kunnen verdeeld worden over de weekenden of eventueel de dagen aan een gesloten of een variatie daarvan.

Is het moeilijk om IDD Open Water Instructor te worden?

Nee, het is zeker niet moeilijk om IDD Open Water Instructor te worden.                                                                                                                                                    Er wordt wel wat van je doorzetting vermogen gevraagd, en een goede voorbereiding is wel belangrijk voor je de opleiding te starten.

Voor de opleiding van Start gaat wordt er verteld waarop je het beste kun letten.

The IDD EXAMINER Henk Haandrikman bij Waterman Dive Center

Welke cursussen mag je geven wanneer je een IDD Open Water Instructor bent?

Snorkel Diver
Dolphin Rangers (Kinder duik cursus)
Tuimelaar
Beluga
Orca
Introductie duik
Explorer Diver
Open Water Diver
Junior Open Water Diver
Advanced Diver
Rescue Diver
Dive Master
Assistant Instructor

Wil je nog meer cursussen kunnen geven dan kun je, je kennis uitbeiden met de IDD Medical Trained Instructor en de diverse andere IDD Instructor Specialty’s

Waldo geslaagd Medical Trained AED en Nitrox Instructor Waterman Dive Center

 

Wat ga je nu precies leren tijdens deze cursus?

       Cursus inhoud:

Logo-IDD-World-Wide-Education-Waterman-Dive-Center Instructor Training Course (ITC)                                                                                                          Gedurende deze dagen worden de volgende onderdelen behandeld:

• Het lesgeven in onder water vaardigheden;

• De houding van de duikinstructeur;

• Het modulair lespresentatie model;

• Management;

• Positionering;

• De IDD vervolgopleidingen;

•De IDD Standards & Procedures;

 

IDD Curssusen

IDD INSTRUCTOR WALDO v LAEKEN Waterman Dive Center Tilburg