Actie haal alvast je duikbrevet voor je op vakantie gaat

Ga je op vakantie en wil je graag je duikbrevet halen?

Als u op vakantie gaat zal u mogelijk willen gaan duiken. Zeker in de tropen zijn de omstandigheden ideaal om te kunnen duiken. U heeft

Waterman Dive Center Tilburg Rode Zee

echter wel een duikopleiding nodig en om nu je hele vakantie in een studieboek te bladeren, oefeningen te doen en onder begeleiding een duik te maken is misschien ook niet wat u wil. Daarom is het verstandig om alvast in Nederland je duikcursus te volgen.

Er zijn verschillende duikbrevetten. Wanneer je er nog geen hebt dan behaal je het “open water diver” brevet. In deze opleiding worden alle basisbeginselen uitgelegd en train je vaardigheden en om met noodsituaties om te gaan. Hierna is eventueel nog het “Advanced open water diver” brevet te behalen waar dieper op de stof wordt ingegaan.

Waterman Dive Center Tilburg Duiken voor 2

Waarom in Nederland je duikbrevet halen

 • Niet je hele vakantie studeren
 • Niet meer werken aan saaie oefeningenWaterman Dive Center Tilburg Zeelt
 • Een volledige cursus van hoge kwaliteit met persoonlijke begeleiding (in het buitenland worden vaak veel belangrijke zaken overgeslagen)
 • De hele vakantie kunnen duiken i.p.v. een enkele echte duik
 • Vertrouwd onderwater en gewend aan de apparatuur

Carrière Maken in de Duikwereld, Wordt Duik Instructeur (M/V)

De Baars Tilburg Waterman Dive Center Duikschool De Waterman Henk van WanrooyAls Dive Instructor heb je een superleven. Je werkplek is onderwater. Als duikinstructeur help je mensen hun angsten te overwinnen en dat geeft jou en hun een trots gevoel. Je introduceert anderen aan de mooie en uitdagende onderwater wereld en er gaat een wereld voor ze open.

Het is een zwaar leven, maar iemand moet het doen… Ben jij die coole Instructeur? meld je dan aan! We kunnen je een ook een financieel plan aan bieden.

Wilt u hier meer informatie over neem gerust telefonisch contact met ons op via 013 – 535 68 19 of vul onderstaand formulier in.

  Aanvraag informatie formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Aantal personen

  Optionele informatie

  Schrijf code over

  captcha